Bestel deze publicatie
annuleerbestel
   

Informatie voor docenten

 • Docentexemplaar aanvragen
  Wanneer u als docent een boek wilt beoordelen voor gebruik in het onderwijs, dan kunt u alleen een exemplaar ter beoordeling aanvragen via onze website. Zoek het boek op in onze webshop en klik vervolgens op het tabblad ‘Docentexemplaar’. 

  Een docentexemplaar wordt uitsluitend verstrekt aan docenten van reguliere MBO-, HBO- en WO-instellingen. Wij behandelen alleen aanvragen die gedaan zijn met het e-mailadres dat u heeft bij uw instelling. We behouden ons het recht voor aanvragen niet te honoreren. In dat geval nemen we altijd contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

  Vier weken na verzending sturen wij u een e-mail waarin wij u uitnodigen om online enkele evaluatievragen te beantwoorden.

  Uw gegevens worden opgenomen in onze docentendatabase en worden gebruikt om u te informeren over nieuwe relevante studietitels op uw vakgebied.

  Verschijningsvorm
  We streven ernaar om van elke titel, die beschikbaar is als docentexemplaar, een digitaal boek (PDF) en boek (gedrukt exemplaar) aan te bieden. Per titel is in het aanvraagformulier aangegeven of een docentexemplaar daadwerkelijk beschikbaar is als een digitaal boek (PDF) en/of boek (gedrukt exemplaar).

  Studieboeken 2e semester studiejaar 2018/2019
  Het overzicht van de nieuwe boeken en nieuwe drukken die wij verwachten voor de start van het 2e semester vindt u de rechterkolom. De verwachte verschijningsdata zijn te vinden op webpagina's van de desbetreffende boeken.


  Vragen?

  Mocht u vragen hebben over onze studieboeken, neem dan contact op met Saskia Haartsen, s.haartsen@budh.nl of 070 - 330 70 99. 

  BOOM HOGER ONDERWIJS
  Op de website www.boomhogeronderwijs.nl kunt u terecht voor de studieboeken die worden uitgegeven door onze zusteruitgeverij in Amsterdam. Zij zijn actief binnen de volgende domeinen/vakgebieden: Algemene vaardigheden, Built environment, Communicatie & media, Docent: professionalisering, Economie & management, Engineering, Gezondheid, HBO ICT, Mens & maatschappij, Onderwijs & opvoeding en Onderzoek & statistiek.